Multimedie design

Som uddannet multimedie designer og digital concept udvikler, er mit speciale er at hjælpe dig med at skabe din virksomheds digitale identitet. Jeg opbygger hjemmesider og opsætter grafisk materiale til brug i markedsføring. 

I arbejdet fokusere jeg på at skabe en samlet visuel identitet. Så alt fra virksomhedens logo, til design af hjemmeside, nyhedsbrevs templates, visitkort, flyers og undervisningsmateriale får et ens udtryk. Dine kunder skal aldrig være i tvivl om, at det er dig der er afsender, af det budskab du kommer med.

Jeg hjælper din virksomhed med at skille dig ud fra dine konkurrenter. Og give dine klienter et indtryk af dig som terapeut eller behandler.

Kommunikation

Jeg tilbyder at stå for den grafiske opsætning af indhold til dine SoMe kanaler og nyhedsbreve. Opdatering af hjemmesiden og opsætning af nye blogindlæg.

Da man som indehaver af en mindre virksomhed ofte sælger sig selv på den gode nærværende fortælling, giver det god mening at man selv står for kommunikationen på nettet. 

Ønsker du selv at stå for opdatering af dine SoMe kanaler. Og vedligeholdelse af din hjemmesides blogfunktion. Tilbyder jeg at instruere dig i brugen af forskellige digitale værktøj til vedligeholdelse af din hjemmeside.